НАЦІОНАЛЬНИЙ ЮРИДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Герб студентського самоврядування


В Університеті відбувся турнір з кримінального права

Турнір проводиться за ініціативи студентського самоврядування Інституту підготовки слідчих кадрів для МВС України та студентського самоврядування Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, за підтримки профспілкового комітету студентів. Основною метою заходу є сприяння розвитку інтелектуального потенціалу студентів. У турнірі брали участь студенти денної форми навчання факультетів (інститутів) Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого з 2-го по 5-й курс включно.

Із вітальним словом на турнірі виступив директор Інституту підготовки слідчих кадрів для МВС України Алісов Євгеній Олександрович висловивши велику радість з приводу проведення турніру у стінах Інституту, який він очолює, розповів про історію створення та проведення заходу, підкреслив велику значимість таких змагань для формування правової обізнаності студентів. Також з вітальними словами перед студентами виступив голова студентського самоврядування Університету Рудик Віталій Юрійович, який зазначив, що студентське самоврядування спільно з профкомом студентів і на далі будуть організовувати подібні заходи за для сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці.

Наприкінці заходу члени журі (викладачі кафедри кримінального права) шляхом колегіального обговорення визначили три команди переможців турніру. Таким чином за результатами журі перемогу у турнірі з кримінального права здобули: 1 місце – команда Інституту підготовки кадрів для органів Прокуратури України; 2 місце – команда Інституту підготовки слідчих кадрів для МВС України; 3 місце – команда господарсько-правового факультету.

Повернутись на попередню сторінку